Kickboksles - Techniek - Sparren

In deze lessen komt alles aan bod, alle spiergroepen maar zeker ook (gedoseerd) fysiek contact. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in deze les. De juiste protectie in deze les is noodzakelijk gezien het fysieke contact. Een bitje, de juiste maat handschoenen, scheenbeschermers en b.v. een tok. De oefeningen worden in hoog tempo op elkaars handschoenen uitgevoerd, en worden aan de hand van je wekelijkse vorderingen steeds verder uitgebreid.

Ieder zijn eigen niveau
Met fysiek contact wordt ook wel sparren bedoeld, echter gaan beginners steeds met beginners en gevorderden uiteraard met gevorderden.
Voor wedstrijdgerichte sporters, worden er buiten de "normale" lessen, extra lessen specifieke wedstrijd- en conditietraining aangeboden.
Wedstrijdtraining bestaat b.v. uit pads-trainingen, fitness, buiten-trainingen en gevorderd sparren met professionals op kickboks gebied.

Routekaart Kickboksen Hilversum Mezieres Gym

Een selectie van onze wedstrijdvech(s)ters

Ervaar het zelf, kom langs voor een gratis proefles en schrijf hier in!
Bel of mail mij gerust persoonlijk voor meer informatie M: 06-43078444 over de lestijden of als je b.v. persoonlijke begeleiding bij het sporten of wedstrijdvechten wilt hebben.

Kickboksen Hilversum Mezieres Gym

Let's Rumble

Nogmaals ook als je gewoon een lekker potje wilt trainen en helemaal geen wedstrijdambities hebt kun je gewoon meetrainen met onze groep. Iedereen houdt super rekening met elkaar en alles gebeurd uit respect, ook als je wat ouder bent of een ander tempo wilt.
Dat is juist wat onze sportschool zo uniek maakt iedereen voelt zich er thuis en gewaardeerd.

Kickboksen Hilversum Mezieres Gym

Voor Recreanten & Wedstrijdvechters

Zaktrainingen Hilversum